Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Wat kun je met handanalyse?

Wat kun je met handanalyse?

Handanalyse is een hulpmiddel tot persoonlijke groei. In Amerika is handanalyse een geaccepteerde methode op wetenschappelijk niveau. In Nederland is ze nog vrij onbekend en wordt daardoor vaak geassocieerd met toekomstvoorspelling. Uiteraard wordt het in die vorm ook toegepast. Ik wil je echter laten zien dat handanalyse op een heel realistische en zakelijke manier kan worden toegepast. Tijdens een handanalyse krijg je snel inzichten in jouw persoonlijkheid en word je je bewust van jouw karaktereigenschappen. Met deze inzichten is het makkelijker om de juiste keuzes te maken en indien gewenst verandering aan te brengen in jouw manier van handelen.

 

Wat kun je leren van je handen?

In je handpalmen staat heel veel informatie over jezelf. Maar handanalyse, de naam zegt het eigenlijk al, beperkt zich niet alleen tot het lezen van de lijnen in je hand. Ook de vorm van je hand, de dikte van je vingers, de kleur van je huid en de flexibiliteit van je vingers zeggen iets over wie je bent. Zo voorspelt een lange levenslijn niet per definitie een lang leven. Het is de combinatie van alles waar de wijze levensles in zit. Ben jij ook zo benieuwd wat er in jouw hand staat?

 

Van studie naar praktijk

Om een goede handanalyse te kunnen maken, moet je een studie volgen. Uiteraard hangen de diploma’s bij mij aan de muur. Maar het echte ‘leren’ begint eigenlijk pas na het lezen van duizenden handen. En ook dat heb ik gedaan. Heel bewust heb ik niet gekozen voor de vervolgstudie die zich richt op gezondheid en gezondheidsklachten. Ik houd me bezig met de innerlijke mens, de spirit en het persoonlijke verbeterproces.

 

Wat kan handanalyse voor jou betekenen

Tijdens een handanalyse in een persoonlijk gesprek heb jij de hoofdrol. Je krijgt een verhelderend beeld over je karakter en de keuzes die je maakt en nog kunt maken in het leven. Zo kan handanalyse een hulpmiddel zijn om een beroepskeuze te maken, je faalangst te overwinnen, je creatieve kant beter te benutten of je valkuilen beter onder controle te krijgen. Kortom, tijdens een handanalyse word je heel wat wijzer over je karakter, persoonlijkheid en jouw groeiproces. Allemaal ingrediënten om het leven leuker te maken, zonder al te veel inspanningen.

Nieuwsgierig geworden?

Ook nieuwsgierig geworden, maak dan een afspraak voor een consult. Met een handanalyse krijg je een routebeschrijving van jouw leven. Veel vragen over je persoonlijkheid zullen ineens een stuk duidelijker zijn. Ik zou het leuk vinden om je daarbij te helpen.

Graag tot ziens in de praktijk van In Your Hands, jouw leven in je eigen hand.