Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Mogelijkheden

Handanalyse kan op veel manieren worden ingezet. Als onderdeel van een zakelijk coachingtraject of een teambuildingsdag, maar ook zeker voor de fun tijdens een meidenweekend of vriendinnenavond.

 

Handanalyse in groepsverband

Wil je een dag of avond met vriendinnen eens op een andere manier invullen? Ik kom graag langs voor een handanalyse. Gegarandeerd dat je je vriendinnen ineens veel beter leert kennen. Op een veilige manier krijgen jullie inzicht in elkaars kwaliteiten, competenties en jullie valkuilen. Tijdens zo’n bijeenkomst gaat het er altijd ontspannen aan toe. Het moet ook gewoon heel gezellig zijn en daar draag ik graag aan bij.

 

Handanalyse als onderdeel van teambuilding

Handanalyse kan prima worden ingezet tijdens een teambuildingsdag (of -weekend). Bij teambuilding is het meestal de bedoeling je collega’s beter te leren kennen om vervolgens prettiger samen te werken. Met handanalyse gaan we de competenties van de medewerkers gezamenlijk bekijken. Zo kun je zien welke talenten je collega bezit en waar je als bedrijf de talenten van medewerkers kunt inzetten. Iedereen heeft namelijk een kwaliteit, het gaat erom dat je deze weet te benutten.

 

Handanalyse met als doel persoonlijke groei

Natuurlijk is het mogelijk om een uitgebreide een-op-eenhandanalyse te krijgen. Het kan je helpen om jezelf een doel te stellen, richting te geven aan je leven en de juiste keuzes te maken. Wil jij ook antwoord op de vraag welke baan het beste bij je past, welke studie je moet gaan volgen of wil je weten waarom je toch steeds dezelfde ‘fouten’ maakt? Bel en we maken een afspraak.
Bovengenoemde mogelijkheden zijn slechts een suggestie. Heb je andere ideeën? Laat het me weten, dan kunnen we samen kijken hoe we invulling kunnen geven aan jouw wensen.

Handanalyse is voor iedereen: man, vrouw, kind en volwassene. Het is een leuke, speelse manier om je zelfkennis te vergroten.